21. september 2021

Ny rektor

Konstitueret rektor Marianne Leth Weile tiltræder som ny rektor på Frederiksberg HF den 1. oktober 2021. Marianne Leth Weile er cand. mag. i historie og religionsvidenskab fra Københavns Universitet, og hun har desuden videreuddannet sig som studievejleder på Diplomuddannelsen for uddannelses- erhvervs- og karrierevejledning. Hun har fungeret som konstitueret rektor på skolen siden december 2020, hvor forhenværende rektor Finn Bønsdorff gik på pension.

Marianne Leth Weile brænder for, at de unge skal lykkes med det, de har sat sig for. Hendes hjerte banker for hf, og hun har med sine 20 års erfaring et helt unikt indblik i uddannelsens styrker og udviklings­muligheder.

”Jeg glæder mig til at arbejde sammen med skolens ansatte, med eleverne, bestyrelsen og skolens eksterne samarbejdspartnere. Jeg vil arbejde for, at Frederiksberg HF fortsat skal være en skole, hvor vi med afsæt i fællesskab, faglighed og respekt for hinanden løfter en opgave af stor betydning for den enkelte elev og for samfundets sammenhængskraft. Jeg ønsker at fortsætte det vigtige samarbejde med vores eksterne samarbejdspartnere, da skolens udvikling styrkes af andres blik og erfaringer. En stærk profil er med til at sikre en bæredygtig skole i fremtiden”, udtaler Marianne Leth Weile.

Formanden for bestyrelsen på Frederiksberg HF udtaler:
”Det er en stor glæde at kunne byde velkommen til Marianne Leth Weile som rektor på Frederiksberg HF. Det er et enigt ansættelses­udvalg, der sammen med bestyrelsen har peget på Marianne Leth Weile som den bedste rektorkandidat i et meget stærkt felt af kvalificerede ansøgere.
Vi har store forventninger til det fremtidige samarbejde og hæfter os særligt ved Marianne Leth Weiles kendskab til og visioner for udviklingen af Frederiksberg HF og hendes evner inden for skole- og per­sonale­ledelse.”

Yderligere oplysninger:
Bestyrelsesformand: Anna Karlskov Skyggebjerg, tfl. 21653910
Tiltrædende rektor Marianne Leth Weile, tfl. 71903506