0 Vejledninger

Indhold

Åbne og lukke for ansøgningsskemaet

Der er åbent for ansøgning via skemaet på siden Søg om optagelse. Her er det vigtigt at ændre datoerne hvert år, ellers er skemaet ikke synligt. Dette kan gøres straks efter 1/10 og i hvert fald inden 1/12:

 

Lægge undervisningsbeskrivelser op på hjemmesiden

 

 

Redigere valglisterne med fag og funktioner på personalesiden

Vælg »Lærer og TAP’er«-siden og fold punkt 2, »Lærere / TAP’er«, ud:

Fold feltet »Fag« eller »Arbejdsfunktioner« ud:

Og rediger i listerne længere nede på siden. Hvis man fx indsætter en ny funktion, vil alle flueben på personalesiden blive rykket, så det må man efterredigere.

Informationsaften, åbent hus for efterskoleelever og besøgsdage

Begivenhederne er oprettet som indlæg:
Informationsaften, Åbent hus for Efterskoleelever, Besøgsdage
Når siderne ikke er aktuelle, er deres status ændret til »Kladde«, så de ikke optræder i nyhederne (ligesom denne side ikke er udgivet, men kun en kladde)
Til siderne er der formularer for tilmelding eller for at få en påmindelse i Microsoft Forms, en del af vores Office-pakke:
Påmindelse til informationsaften, Tilmelding til Åbent hus for efterskoleelever, Tilmelding til Besøgsdage
Formularerne er indlejret i indlæggene med en iFrame (Inline Frame), hvor koden kopieres via »Del« i Forms: klik på tag-tegnet </> og kopier iFrame-koden:

Når man indsætter koden, skal man være i »Tekst«-tilstand når man redigerer siden: vælg denne tilstand for oven for redigeringsfeltet, hvor der er to faner, hvor man kan vælge mellem »Visuel« og »Text«-redigering. Så vil det se ud som noget i denne stil:

videowrapper-tagget, som kan ses i text-redigeringstilstand, er noget med, at formularen ikke går ud over skærmen på mobile enheder.
På forsiden er en af de røde knapper til den aktuelle begivenhed.