Arrangementer

Ud over den daglige undervisning har vi på skolen en række kulturelle og sociale arrangementer som for eksempel fodboldturneringer, skriveværkstedet »Plads til ord«, udstillinger, forfatterarrangementer, fællessang, brætspilscafé, musikaftener, teaterkoncert, fredagscafé og fester.

Traditioner og fællesarrangementer

I årets løb er der flere fællesarrangementer for skolen, for eksempel vælgermøde med politikere op til et valg, foredrag om det amerikanske præsidentvalg eller forfatter­arrange­men­ter. Derudover er der også traditioner som juleafslutning, sidste skoledag m.m

Græskarudskæring til allehelgensaften – en (u)hyggelig tradition

Forfatterarrangement med Jens Blendstrup

Forfatterarrangement med Jens Blendstrup

Skolen har en brætspilscafé, hvor du har mulighed for at hygge dig med andre elever efter skoletid

Fredagscafeer og fester

Med jævne mellemrum står en klasse for fredagscafé med for eksempel brætspil, ølbong og almindelig hygge.
Derudover har skolen et festudvalg, som står for en række fredagsfester i årets løb, for eksempel halloweenfest og gallefest med lanciers.

Eleverne venter på David Minerba som skal sætte fredagscaféen i gang.

Musikaftener

På Frederiksberg HF har vi to-tre musik­aftener om året, hvor musikholdene, frivillig musik og øvrige talenter, der har brugt musik­lokalerne til at øve i, har mulighed for at optræde. Her er nogle glimt fra musikaftener gennem tiderne:

Udstillinger

Billedkunst og design har løbende kortere eller længere udstillinger med deres produktioner og eksamensprojekter, for eksempel nede i vores aula.

Installation i rotunden lavet af elever fra billedkunst B