Tal med vejledningen

Tænker du på at søge ind, så tag en snak med en af vores vej­ledere. Ring til skolen på hver­dage mellem 9.00 og 16.00 på tlf. 38 77 38 00 eller send en mail til fhf@frberg-hf.dk og aftal en tid.

Du kan også sende en mail med dit telefon­nummer til en af vores vejledere, så vil du blive ringet op:

 • Jan Andreasen: jaa@frberg-hf.dk
 • Christina Simonsen: cs@frberg-hf.dk
 • Annemarie Krarup: ak@frberg-hf.dk
 • Hør studievejleder Jan Andreasen fortælle om, hvorfor man skal tage en hf-uddannelse, om vores kursister, studiemiljø med mere:

  Se hvem vejlederne er og læs mere om studievejledningen herunder.

  Kontakt os

  Mød vejlederne

  Jan Andreasen
  (JAA)

  Annemarie Krarup (AK)

  Christina Simonsen (CS)

  Klasselærer

  Klasselæreren har en central rolle for din tid på Frederiksberg hf-kursus. Klasselæreren taler løbende med klassens øvrige lærere for at danne sig et klart billede af de enkelte elevers studieaktivitet, afleveringer, fremmøde og generelle trivsel. Klasselæreren vender månedligt det samlede billede af de enkelte elever med klassens vejleder og en fastholdelseskoordinator eller en repræsentant fra ledelsen. De månedlige møder handler om skolens rammesætning for fravær og studie-/ordensregler, mens to årlige storteammøder desuden handler om faglige problemer. Formålet er at yde den enkelte elev den bedste støtte og hjælp i at overkomme eventuelle udfordringer. På den måde sørger klasselæreren for, at vejledning ikke kun er noget, den studerende selv skal opsøge. Vejledningen er en helt naturlig del af det tilbud, som Frederiksberg hf tilbyder sine kursister.

  Studievalgsvejledning nær dig

  Her på Frederiksberg hf-kursus har vi tilknyttet en vejleder fra Studievalg Danmark, Center Hovedstaden og Bornholm.
  Studievalgsvejlederen tilbyder individuel vejledning, og tider kan reserveres af alle årgange. Derudover har studievalgsvejlederen kollektiv vejledning for alle årgange i løbet af året

  Besøg studievalg.dk eller reservér vejledning på book.studievalg.dk

  ”Alle spørgsmål og tanker om uddannelse er vigtige og velkomne … store som små!”

   Studievalg vejleder om:

  • Videregående uddannelse
  • Optagelse
  • Tvivl og valg
  • Adgangskrav
  • Kvote 1 og 2
  • Supplering
  • Sabbat
  • Job og karriere
  • Efteruddannelse

  HUSK! Du kan også reservere vejledning hos Studievalg Danmark, efter du er blevet student. Vi træffes derudover også på mail og telefon. Se mere på studievalg.dk.

  [navn kommer snart]
  Studie- og karrierevejleder

   

  Læsevejledning

  Vi har flere uddannede læsevejledere på skolen. I starten af skoleåret gennemføres en screening af kursister på 1.hf for at identificere elever med læse- eller skrivevanskeligheder. Disse elever tilbydes læsevejledning individuelt eller i grupper, typisk én time om ugen. Andre elever, som selv finder ud af, at de har problemer, er velkomne til at opsøge læsevejlederne. Særligt i forhold til ordblinde er der mulighed for at søge hjælpemidler, herunder computer med læse- og skriveprogrammer.

  Hf-vejledning

  I løbet af din tid på Frederiksberg hf – måske allerede inden – skal du træffe en række valg, der har mere eller mindre afgørende betydning for dit uddannelsesforløb. På Frederiksberg hf tilbyder vi vejledning i netop det, du har brug for – fra valg af fag til din videre uddannelse til vejledning i brug af computerprogrammer.

  Hver klasse får tilknyttet en vejleder, som du altid kan tale med. De er til for at give dig personlig vejledning i forhold til dine kompetencer og forventninger. De ved alt, hvad der er at vide om uddannelsessystemet – både det på hf, og det der følger efter.