Hvem er vi?

Forskelligheden er vigtig for vores profil, og den er med til at uddanne vores kursister i andet end det faglige; man vokser i mødet med det nye.

Det er svært at tegne et generelt billede af vores kursister, for de er meget forskellige. Nogle har været i uddannelsessystemet før og er af den ene eller anden årsag droppet ud. Andre har aldrig fået taget hul på en ungdomsuddannelse, mens andre igen kommer direkte fra folkeskolen.

Gennemsnitsalderen for vores kursister er ca. 20 år. Det betyder langt fra, at vi kun optager kursister på den alder. Tværtimod. Forskelligheden er vigtig for vores profil, og den er med til at uddanne vores kursister i andet end det faglige; man vokser i mødet med det nye. Alder er altså ingen begrænsning for at blive optaget på Frederiksberg hf, men vi forventer en vis portion modenhed, så du selv kan tage ansvar for din læring. Hvis du møder op med ansvarlighed og motivation, er der ingen grænser for, hvad du kan få ud af din tid på Frederiksberg hf.

 

Læs FHF’s elev-blog

Hvor eleverne fortæller deres personlige historier og betragtninger over tilværelsens små og store spørgsmål
http://hf-kurset.dk/elev-blog/

Frederiksberg hf var den bedste tid for mig og en virkelig god skole med gode undervisere og elever. Gik et år på STX, inden jeg startede på hf, og det var klart det bedste valg at starte på Frederiksberg hf. Har fået venner for livet, en adgangsgivende eksamen og de bedste år.